RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Καταγραφή κυψελών διαχείμασης για ένταξη στη δράση ενίσχυσης της νομαδικής μελισσοκομίας

Όλοι οι μελισσοκόμοι που υλοποιούν μελισσοκομικά προγράμματα θα πρέπει να καθορίσουν τον αριθμό των κυψελών τους που είναι έτοιμες για διαχείμανση.



Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την 31/12/2016 σχετικό έντυπο αίτησης που μπορούν να προμηθεύονται από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων που ανήκουν, από τα Κέντρα Μελισσοκομίας, από τους κατά τόπους Μελισσοκομικούς Συν/σμούς και Συλλόγους.



Επίσης οι δικαιούχοι της Δράσης «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», εφόσον πληρούν τα παρακάτω βασικά κριτήρια:

α) είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών ως επαγγελματίες αγρότες
β) είναι κάτοχοι τουλάχιστον 110 παραγωγικών κυψελών των οποίων η ακαθάριστη αξία της παραγωγής είναι τουλάχιστον 8.000 ευρώ
γ) είναι κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου σε ισχύ και θεωρημένου τουλάχιστον πριν από ένα έτος από την ημερομηνία της αίτησης

δ) έχουν υποβάλλει την παραπάνω αίτηση δήλωσης κυψελών διαχείμανσης έως την 31/12/2016 θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν το σχετικό έντυπο της αίτησης. 


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων που υπάγονται.