RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Πατέντα: ΠΑΓΙΔΑ ΑΦΕΣΜΩΝ...Εύκολη και Φτηνή

Τώρα που Φθινοπώριασε για τα καλά, αραιώνουν οι επισκέψεις στο μελισσοκομείο και αρχίζει η περίοδος της Μελισσοκομική αποθήκης. Η περίοδος δηλαδή που θα κάνουμε όλες τις συντηρήσεις, τις επισκευές, τις πατέντες.  Που θα έχουμε τον χρόνο και την άνεση να φτιάξουμε ότι μας λείπει και να προετοιμαστούμε για την επερχόμενη Άνοιξη. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε πως θα προετοιμαστούμε για την περίοδο της σμηνουργίας φτιάχνοντας τις κατάλληλες παγίδες. 

Όχι για τον γείτονα που έχει τα μελίσσια του στα 500 μέτρα, αλλά για όσα σμήνη έρθουν από μακριά… ίσως και για κάποια δικά μας που ξεστράτησαν.
Στο επόμενο βίντεο θα δείτε έναν ξένο μελισσοκόμο να φτιάχνει περίεργες αλλά πρακτικές παγίδες αφεσμών με ένα υλικό που θα βρείτε εύκολα σε είδη για κήπους, γεωπονικά καταστήματα ή και θερμοκήπια ακόμη. Δείτε τον τρόπο που τα φτιάχνει και γιατί όχι προσπαθήστε κι εσείς να κατασκευάσετε με τον ίδιο τρόπο τις παγίδες σας.