RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Συνελήφθη 33χρονος στο Δομοκό, ενώ προσπαθούσε να κλέψει κυψέλες μελισσών

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού Φθιώτιδας, συνελήφθη χθες (28-09-2017) το βράδυ στην περιοχή του Δομοκού, ένας 33χρονός ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής κυψελών μελισσών και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ναρκωτικά δισκία και η άδεια ικανότητας οδηγήσεως.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής συντονισμένων δράσεων με σκοπό την αποτροπή διάπραξης κλοπών κυψελών μελισσών, αλλά και
κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, ο 33χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να έχει μεταφέρει τρεις (3) κυψέλες με τα μελισσοσμήνη τους, πλησίον Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, με σκοπό την αφαίρεση τους.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης της παράνομης δράσης του, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και η άδεια ικανότητας οδηγήσεως του 33χρονου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας. Οι συγκεκριμένες δράσεις των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.


Πηγή άρθρου:  https://tvstar.gr